Referenties

De mensen die wij begeleiden en hebben begeleid bij Laverio hebben allemaal hun eigen unieke verhaal.  Lees maar.

“Wat ik fijn vind aan wonen bij Laverio, is dat je hier fouten mag maken. De leiding laat je dan niet in de steek, maar gaat er met je over praten. Dat werkt bij mij goed en daar leer ik van.
Bij Laverio laten ze mij in mijn waarde. Ik voel me hier evenveel als de rest. Ik heb kansen en vrijheid gekregen en woon er al jaren met plezier. Het is voor mij een echt thuis. Wat ik hier heb geleerd is dat als je respect toont, je respect terugkrijgt.”

Michel

“Voor mij is de dagbesteding heel belangrijk. Ik kon dagen en nachten achter elkaar gamen en at dan bijna niets. Dat was ongezond voor mijn lichaam en mijn geest. De leiding merkt het hier direct als ik niet lekker in mijn vel zit. Ik hoef maar oogcontact te maken en ze snappen wat ik bedoel of hoe ik me voel. Dat is voor mij heel goed want ik ben niet zo’n prater. Zij hebben aan mijn lichaamstaal al genoeg om te snappen wat ik nodig heb.”
“Als ik ergens mee zit, kan ik het bij de leiding kwijt. Ik was een zwerfjongere en heb nu een veel beter bestaan. Ik zorg veel beter voor mijn lichaam en heb mijn emoties beter in bedwang. Natuurlijk heb ik mijn ups en downs, maar die downs zijn door de begeleiding van Laverio een stuk minder heftig.”

Ramon