Onze werkwijze

In de zorg die wij leveren staat de mens altijd centraal. Als team staan wij voor jou klaar en bieden wij jou de persoonlijke begeleiding die jij verdient. Wij rekenen je niet af op je verleden, maar laveren samen met jou naar een betere toekomst.

Voel je thuis bij ons

Wij vinden het belangrijk dat je je welkom en veilig voelt bij ons. Dat je in een ontspannen en huiselijke omgeving samen met ons kunt werken aan een beter bestaan voor jou.

Bij Laverio vind je altijd een luisterend oor of advies. Respectvol, gelijkwaardig en professioneel; zo gaan wij met elkaar om.

Haal het beste uit jezelf

We sturen aan op maximale zelfredzaamheid en zetten in op jouw verdere ontwikkeling. Jij haalt samen met ons het beste uit jezelf naar boven.

“Waarom mensen zich bij ons thuis voelen? Wij houden van oprechtheid en gelijkwaardigheid. En misschien wel het belangrijkste; wij brengen onszelf mee. Onze eigen ik, met alle kennis en emoties die we hebben als professional en als mens. We werken mensgericht en vinden plezier in werk en leven erg belangrijk. Voor ons en ook voor de mensen die wij begeleiden!”

Niek

Wij zijn er altijd voor je

Als ervaren professionals weten wij wat onze begeleiding voor jou kan betekenen. Jij kunt dan ook elke dag van de week en ieder moment van de dag op onze steun rekenen. Als het nodig is, kun jij ons altijd vinden.

Thuis kun jij jezelf zijn

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons en dat je jezelf kunt zijn. Dat betekent niet dat we alles zullen accepteren wat je doet en zegt. Het betekent wel dat er bij ons ruimte is om jezelf te laten zien, om te leren van fouten en om het beste uit jezelf te halen. Wij veroordelen je niet op je persoonlijkheid; we kunnen je wel aanspreken op ongewenst gedrag. Van ons krijg je advies en ondersteuning waar nodig, en de duidelijkheid waar jij behoefte aan hebt. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.