Onze begeleiding

Begeleiding naar behoefte

Wij willen jou laten leren en groeien in een veilige en huiselijke omgeving zodat jij de volgende stap kan zetten in jouw leven. Naast woonbegeleiding, ondersteunen wij jou in de dagelijkse dingen. Dat varieert van financiële begeleiding tot het aanbrengen van dagritme en structuur.

We helpen je bijvoorbeeld bij het invullen van administratieve formulieren en organiseren dat er samen gekookt wordt.

Omdat niemand hetzelfde is, bieden we hulp op maat. Wij kijken naar wat iemand zelf kan en wil. De ondersteuning die wij jou geven is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is.

Samen kom je verder

Wij helpen jou bij het nemen van je eigen beslissingen, binnen de ruimte van jouw eigen mogelijkheden. We leren je graag beter kennen zodat we de begeleiding kunnen geven die bij jou past. Begeleiden op basis van gelijkwaardigheid en respect brengt ons samen verder

“Iemand die leeft met verstandelijke beperkingen,
heeft net als ieder mens dromen.
Wij helpen deze dromen uit te laten komen.”

Een wereld van verschil

Begeleid en beschermd wonen en de juiste dagbesteding maken voor jou het verschil. De problemen die jij in het dagelijks leven ervaart, zijn door passende begeleiding en ondersteuning goed beheersbaar. Onze begeleiding leidt tot meer zelfstandigheid en uiteindelijk tot meer geluk!