Wat doen wij voor jou?

Laverio begeleidt mensen met een verstandelijke beperking, een persoonlijkheidsstoornis of gedragsproblemen naar een zo zelfstandig en prettig mogelijk leven. Wij helpen mensen die een vangnet nodig hebben om hun leven op hun eigen manier zo prettig en zelfstandig mogelijk in te kunnen richten.

Persoonlijk, betrokken en bereikbaar

Dit doen we door jou overal bij te betrekken. Zo weten we wat jouw mogelijkheden en behoeften zijn en daar stemmen wij onze begeleiding op af. Alles is bespreekbaar en bij ons kun je altijd terecht. Wij zijn er voor jou!

Laverio beschikt over verschillende woongroepen waar mensen beschermd kunnen wonen. Daarnaast zorgen wij op verschillende manieren voor een zinvolle dagbesteding.

Begeleid wonen

Ambulante zorg

Dagbesteding

Dagbesteding op maat en naar behoefte

Dagbesteding zorgt voor structuur en haalt mensen uit hun isolement. Het is een manier om te leren, om sociale contacten te krijgen en te leren om deze te onderhouden.
Wij vinden het belangrijk dat de dagbesteding past bij wat jij leuk vindt om te doen. Samen kijken we wat voor jou de beste oplossing is. Je kunt op jouw eigen niveau en tempo aan de slag met activiteiten die jij leuk vindt en die bij jou passen.

Neem contact op
Begeleid wonen

Wonen op een manier die bij jou past

Wij hebben verschillende woongroepen in Twente en bieden woonruimte aan met veel en met weinig begeleiding.

We vinden het belangrijk dat jij thuis jezelf kunt zijn en dat je de regie houdt over je eigen leven. We houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden en kijken samen wat het beste voor jou is.

Wij zijn altijd dichtbij en bereikbaar voor jou. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op
Ambulante ondersteuning

Hulp naar behoefte

Je hebt een eigen woning en de meeste dingen kun je prima zelf. Toch heb je soms ondersteuning nodig of moet je je verhaal even kwijt. Ook dan kun je bij de begeleiders van Laverio terecht. Samen bekijken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Wil je bijvoorbeeld grip krijgen op jouw financiën of het contact met familieleden en vrienden opbouwen of herstellen? Wil je graag samen koken of eten? Of ben je op zoek naar een leuke en zinvolle invulling van je dag?

We bepalen samen de doelen waar jij aan gaat werken en maken afspraken over de ondersteuning die jij nodig hebt. Zodat jij precies de hulp ontvangt waar jij behoefte aan hebt. Indien nodig, roepen we meer specialistische hulp in, bijvoorbeeld van een gedragsdeskundige.
Wil jij weten welke begeleiding het beste bij jou past?

Neem contact op

Ons team

Laverio bestaat uit een ervaren, deskundig team dat werkt volgens een geheel eigen methodiek.

Wij werken met gediplomeerde mensen die hun vak verstaan. Ons team heeft de nodige ervaring opgedaan binnen de zorg en de ondersteuning van jongeren en andere doelgroepen. Daarnaast brengen wij mensenkennis en levenservaring met ons mee.